Maestro finale: Chris Zegers ontzettend zenuwachtig voor live performance

Maestro finale: Chris Zegers ontzettend zenuwachtig voor live performance

<em>Maestro</em> finale: <em>Chris Zegers</em> ontzettend zenuwachtig voor live performance Het wordt een spannende strijd vanavond tussen Chris Zegers en Frédérique Spigt. Wie trekt er aan het langste eind in de finale van Maestro? Bekijk hieronder een RTL Boulevard-fragment waarin Chris Zegers spreekt over de spannende finale. Zenuwachtig"Ik ben niet eerder zo zenuwachtig geweest voor iets dat gaat plaatsvinden. Het is natuurlijk live", laat Zegers weten. Bekijk het fragment hieronder. De finale van Maestro is op zondag 21 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk ook Kijkers boos op programma Maestro: "Dit is een veel moeilijker stuk" Bekijk deze video » Finalestuk in Maestro doet Frederique Spigt denken aan overleden moeder (video) Bekijk deze video »
Zondag 21 januari om 12:24

Het wordt een spannende strijd vanavond tussen Chris Zegers en Frédérique Spigt. Wie trekt er aan het langste eind in de finale van Maestro? Bekijk hieronder een RTL Boulevard-fragment waarin Chris Zegers spreekt over de spannende finale.

Zenuwachtig
"Ik ben niet eerder zo zenuwachtig geweest voor iets dat gaat plaatsvinden. Het is natuurlijk live", laat Zegers weten. Bekijk het fragment hieronder.

De finale van Maestro is op zondag 21 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's