Finalestuk in Maestro doet Frederique Spigt denken aan overleden moeder (video)

Finalestuk in Maestro doet Frederique Spigt denken aan overleden moeder (video)

Vrijdag 19 januari om 20:29

Finalestuk in <em>Maestro</em> doet Frederique Spigt denken aan overleden moeder (video) Chris Zegers en Frederique Spigt gaan zondag de bloedstollende strijd met elkaar aan om de titel van meest toonaangevende dirigent van Maestro binnen te slepen. Wie er gaat winnen valt niet te voorspellen, want de acteur en zangeres zijn zeer aan elkaar gewaagd, zo bleek de afgelopen weken. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De finale van Maestro is op zondag 21 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv. Maestro: Chris Zegers krijgt kritiekpuntje van jury, Tjitske Reidinga krijgt bakken vol kritiek op X Bekijk deze video » Maestro gemist? Chris en Frédérique door naar finale, kijkers op X blij dat Tjitske eruit ligt Bekijk deze video » Kijkers boos op programma Maestro: "Dit is een veel moeilijker stuk" Bekijk deze video »
TV :
Finalestuk in Maestro doet Frederique Spigt denken aan overleden moeder (video)

Chris Zegers en Frederique Spigt gaan zondag de bloedstollende strijd met elkaar aan om de titel van meest toonaangevende dirigent van Maestro binnen te slepen. Wie er gaat winnen valt niet te voorspellen, want de acteur en zangeres zijn zeer aan elkaar gewaagd, zo bleek de afgelopen weken. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

De finale van Maestro is op zondag 21 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's