Chris Zegers oefent voor Maestro finale: "De laatste broodnodige aanwijzingen" (video)

Chris Zegers oefent voor Maestro finale: "De laatste broodnodige aanwijzingen" (video)

Chris Zegers oefent voor <em>Maestro</em> finale: &quot;De laatste broodnodige aanwijzingen&quot; (video) Chris Zegers, die samen met Frederique Spigt in de finale staat van Maestro, oefent voor de laatste keer voordat hij het finalepodium op moet. Hij deelt beelden op Instagram waarop hij de laatste 'broodnodige' aanwijzingen krijgt. Zie de video hieronder. De finale van Maestro is op zondag 21 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Chris Zegers (@chriszegers) Bekijk ook Finalestuk in Maestro doet Frederique Spigt denken aan overleden moeder (video) Bekijk deze video » Maestro finale: Chris Zegers ontzettend zenuwachtig voor live performance Bekijk deze video »
Zondag 21 januari om 15:53

Chris Zegers, die samen met Frederique Spigt in de finale staat van Maestro, oefent voor de laatste keer voordat hij het finalepodium op moet. Hij deelt beelden op Instagram waarop hij de laatste 'broodnodige' aanwijzingen krijgt. Zie de video hieronder.

De finale van Maestro is op zondag 21 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's