Arno Kantelberg in RTL Boulevard is lyrisch over nieuwe bioscoopfilm Ferrari

Arno Kantelberg in RTL Boulevard is lyrisch over nieuwe bioscoopfilm Ferrari

Zondag 21 januari om 22:52

In RTL Boulevard uitgebreid aandacht voor de film waar twintig jaar aan is gewerkt Ferrari, over het leven van de Italiaanse Enzo Ferrari, één van 's werelds grootste automagnaten.

Ferrari
Acteur Adam Driver vertelt over het leven van de bikkelharde ondernemer en de overeenkomsten die hij met Enzo ervaart. Arno Kantelberg is lyrisch over Ferrari, de film die volgens hem een ode is aan al het mooie dat Italië te bieden heeft. Vanaf 25 januari is Ferrari te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Arno Kantelberg in <em>RTL Boulevard</em> is lyrisch over nieuwe bioscoopfilm <em>Ferrari</em> In RTL Boulevard uitgebreid aandacht voor de film waar twintig jaar aan is gewerkt Ferrari, over het leven van de Italiaanse Enzo Ferrari, één van 's werelds grootste automagnaten. FerrariActeur Adam Driver vertelt over het leven van de bikkelharde ondernemer en de overeenkomsten die hij met Enzo ervaart. Arno Kantelberg is lyrisch over Ferrari, de film die volgens hem een ode is aan al het mooie dat Italië te bieden heeft. Vanaf 25 januari is Ferrari te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spoiler! Big Brother kandidaat vertrekt vrijwillig uit het huis Bekijk deze video » Joost Klein wint Popprijs 2023 en oogst vertrouwen voor deelname Eurovisie Songfestival 2024 Bekijk deze video » Leontine Ruiters en dochter Jada Borsato zijn heel gelukkig: "Het gaat heel goed" Bekijk deze video »
Entertainment :
Arno Kantelberg in RTL Boulevard is lyrisch over nieuwe bioscoopfilm Ferrari

Actuele video's

Meer actuele video's