Maestro: Chris Zegers uitgeroepen tot winnaar, krijgt knuffel van Frédérique Spigt

Maestro: Chris Zegers uitgeroepen tot winnaar, krijgt knuffel van Frédérique Spigt

<em>Maestro</em>: Chris Zegers uitgeroepen tot winnaar, krijgt knuffel van Frédérique Spigt Chris Zegers is terechte winnaar van Maestro 2024 volgens reacties op X Zondag was het tijd voor de grote finale van Maestro en Chris Zegers is uitgeroepen tot winnaar van het programma. De presentator won van Frédérique Spigt, zij deden de afgelopen weken hun best om te worden gekroond tot beste dirigent. Knuffel en applausDe BN’ers waren aan elkaar gewaagd, zowel Chris als Frédérique maakte een bijzondere ontwikkeling door in het muzikale programma. Deze keer deelden niet alleen de jury punten uit, ook het publiek en het orkest mochten meebeslissen. Chris krijgt de gouden baton plus een knuffel en applaus van zijn concurrente Frédérique Bekijk de beelden van Maestro hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS Klassiek (@avrotrosklassiek) Maestro finale: Chris Zegers ontzettend zenuwachtig voor live performance Bekijk deze video » Chris Zegers oefent voor Maestro finale: "De laatste broodnodige aanwijzingen" (video) Bekijk deze video » Chris Zegers is terechte winnaar van Maestro 2024 volgens reacties op X Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 09:36

Chris Zegers is terechte winnaar van Maestro 2024 volgens reacties op X

Zondag was het tijd voor de grote finale van Maestro en Chris Zegers is uitgeroepen tot winnaar van het programma. De presentator won van Frédérique Spigt, zij deden de afgelopen weken hun best om te worden gekroond tot beste dirigent.

Knuffel en applaus
De BN’ers waren aan elkaar gewaagd, zowel Chris als Frédérique maakte een bijzondere ontwikkeling door in het muzikale programma. Deze keer deelden niet alleen de jury punten uit, ook het publiek en het orkest mochten meebeslissen. Chris krijgt de gouden baton plus een knuffel en applaus van zijn concurrente Frédérique

Bekijk de beelden van Maestro hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's