Chris Zegers is terechte winnaar van Maestro 2024 volgens reacties op X

Chris Zegers is terechte winnaar van Maestro 2024 volgens reacties op X

Chris Zegers is terechte winnaar van <em>Maestro</em> 2024 volgens reacties op X De nieuwe trotse eigenaar van de 'Gouden Baton', de winnaar van Maestro 2024 is volledig terecht volgens de reacties van kijkers op X. Bekijk het fragment uit Maestro met Chris Zegers hieronder Tekst gaat verder onder de video Bekijk de lovende reacties op X hieronder Chris Zegers is de terechte winnaar van #Maestro. Hij heeft enkele keren memorabel gedirigeerd door één met de muziek te zijn.Gefeliciteerd Chris Zegers.? pic.twitter.com/zBrua1zj3u— Elsschot??????????? (@marcelbar8) January 21, 2024 Ik ben eruit...Hoe prachtig ik Frédérique als mens vind...Chris nailed het gewoon dit moeilijke stuk...Hij heeft de meeste bevlogenheid wat mij betreft...Ik stem op Chris!#maestro pic.twitter.com/Ax3J9Lt7YT— Patricia (@kijktdoorjeraam) January 21, 2024 Frédérique Spigt is de meest sympathieke kandidaat van #Maestro maar overall is Chris Zegers voor mij de beste dirigent. Mijn stem is net naar hem gegaan. pic.twitter.com/FEYmhY4i2P— Elsschot??????????? (@marcelbar8) January 21, 2024 Ik heb genoten van Maestro.Ik vond het stuk van Brahms het mooist.Chris was vanavond wel de beste en de terechte winnaar.#Maestro— gepke mol. (@1940gepke) January 21, 2024 De finale van Maestro was op zondag 21 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Maestro gemist? Chris en Frédérique door naar finale, kijkers op X blij dat Tjitske eruit ligt Bekijk deze video » Finalestuk in Maestro doet Frederique Spigt denken aan overleden moeder (video) Bekijk deze video » Maestro finale: Chris Zegers ontzettend zenuwachtig voor live performance Bekijk deze video »
Zondag 21 januari om 22:28

De nieuwe trotse eigenaar van de 'Gouden Baton', de winnaar van Maestro 2024 is volledig terecht volgens de reacties van kijkers op X.

Bekijk het fragment uit Maestro met Chris Zegers hieronder

Tekst gaat verder onder de video

Bekijk de lovende reacties op X hieronder

De finale van Maestro was op zondag 21 januari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's