Informateur Ronald Plasterk over formatie: 'Er wordt vooruitgang geboekt' (video)

Informateur Ronald Plasterk over formatie: 'Er wordt vooruitgang geboekt' (video)

Woensdag 24 januari om 19:30

Informateur <em>Ronald Plasterk</em> over formatie: 'Er wordt vooruitgang geboekt' (video) Volgens informateur Ronald Plasterk wordt er volop gesleuteld aan een nieuw kabinet. 'Er wordt hard gewerkt en er wordt vooruitgang geboekt.' Plasterk wijst erop dat dit nog maar de voor-formatieronde is, waarin het onder andere gaat over het respecteren van de rechtsstaat. De echte onderhandelingen moeten nog beginnen. Als er geen kink in de kabel komt kan het volgens Plasterk snel gaan en kan de formatie binnen twee tot drie maanden klaar zijn, zo hoorde je in RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Johan Derksen: 'Dilan Yeşilgöz helpt de VVD om zeep, tijd voor Dijkhoff' Bekijk deze video » Wilders over steun VVD voor spreidingswet: "Ja, we hebben een probleem" Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen en anderen op X over gemeenteraad Westland en de spreidingswet Bekijk deze video »
Politiek :
Informateur Ronald Plasterk over formatie: 'Er wordt vooruitgang geboekt' (video)

Volgens informateur Ronald Plasterk wordt er volop gesleuteld aan een nieuw kabinet. 'Er wordt hard gewerkt en er wordt vooruitgang geboekt.' Plasterk wijst erop dat dit nog maar de voor-formatieronde is, waarin het onder andere gaat over het respecteren van de rechtsstaat. De echte onderhandelingen moeten nog beginnen. Als er geen kink in de kabel komt kan het volgens Plasterk snel gaan en kan de formatie binnen twee tot drie maanden klaar zijn, zo hoorde je in RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's