Johan Derksen: 'Dilan Yeşilgöz helpt de VVD om zeep, tijd voor Dijkhoff'

Johan Derksen: 'Dilan Yeşilgöz helpt de VVD om zeep, tijd voor Dijkhoff'

Woensdag 20 december 2023 om 12:47

Steeds meer mensen zeggen het vertrouwen in VVD-fractievoorzitter Dilan Yeşilgöz op, de PVV sprint vooruit in de peilingen ten koste van haar partij en het is de vraag hoe lang de positie van de politica nog houdbaar is. Johan Derksen is ook not amused: 'Die mevrouw is bezig dat hele partijtje om zeep te helpen.'

Tijd voor Klaas?
Hij heeft ook wel een idee over wie de VVD weer uit het slop kan trekken: 'Het is de hoogste tijd voor Klaas Dijkhoff.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Dilan Yeşilgöz helpt de <em>VVD</em> om zeep, tijd voor Dijkhoff' Steeds meer mensen zeggen het vertrouwen in VVD-fractievoorzitter Dilan Yeşilgöz op, de PVV sprint vooruit in de peilingen ten koste van haar partij en het is de vraag hoe lang de positie van de politica nog houdbaar is. Johan Derksen is ook not amused: 'Die mevrouw is bezig dat hele partijtje om zeep te helpen.' Tijd voor Klaas?Hij heeft ook wel een idee over wie de VVD weer uit het slop kan trekken: 'Het is de hoogste tijd voor Klaas Dijkhoff.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's