Over mijn lijk: Jegor wil dolgraag vader worden, ‘negatieve reacties raken me heel erg’

Over mijn lijk: Jegor wil dolgraag vader worden, ‘negatieve reacties raken me heel erg’

<em>Over mijn lijk</em>: Jegor wil dolgraag vader worden, ‘negatieve reacties raken me heel erg’ In Over mijn lijk vertellen Jegor en zijn vriendin Daisy dat ze dolgraag ouders willen worden. Normaal hadden ze hun kinderwens waarschijnlijk nog even uitgesteld, maar omdat Jegor ongeneeslijk ziek is besluiten ze ervoor te gaan. “Je hebt toch een soort tijdsdruk. Dat voel je toch wel”, vertelt Jegor. Niet iedereen is positief, er zijn mensen die het ‘aso’ vinden dat hij een kind wil ondanks dat hij weet dat hij vroeg doodgaat. En die negatieve reacties raken hem heel erg. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Over mijn lijk hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Over mijn lijk: vriend Zoë ging vreemd tijdens chemo, 'Meteen 's avonds uitgemaakt' Bekijk deze video » Over mijn lijk: Zoë kreeg keiharde liefdesles van daten met een arts Bekijk deze video » Dinsdag in Over mijn lijk: Jegor en zijn vriendin doen een zwangerschapstest Bekijk deze video »
Donderdag 25 januari om 14:53

In Over mijn lijk vertellen Jegor en zijn vriendin Daisy dat ze dolgraag ouders willen worden. Normaal hadden ze hun kinderwens waarschijnlijk nog even uitgesteld, maar omdat Jegor ongeneeslijk ziek is besluiten ze ervoor te gaan. “Je hebt toch een soort tijdsdruk. Dat voel je toch wel”, vertelt Jegor. Niet iedereen is positief, er zijn mensen die het ‘aso’ vinden dat hij een kind wil ondanks dat hij weet dat hij vroeg doodgaat. En die negatieve reacties raken hem heel erg.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Over mijn lijk hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's