Hoe staat het met het libido van Jens en Petra in Lang leve de Liefde?

Hoe staat het met het libido van Jens en Petra in Lang leve de Liefde?

Vrijdag 26 januari om 21:07

In Lang leve de Liefde ontvangt Petra haar date Jens met een prachtig nummer. Jens is onder de indruk van de moeite die zij heeft genomen voor hem. Verderop in de date komen de befaamde kaartjes. Een leuke vraag is: 'hoe hoog is jouw libido?' "Ik hou er wel van", antwoordt Jens aarzelend. Hoe belangrijk is het voor Petra?

Bekijk de video van Lang leve de liefde hieronder.

Hoe staat het met het libido van Jens en Petra in <em>Lang leve de Liefde</em>? In Lang leve de Liefde ontvangt Petra haar date Jens met een prachtig nummer. Jens is onder de indruk van de moeite die zij heeft genomen voor hem. Verderop in de date komen de befaamde kaartjes. Een leuke vraag is: 'hoe hoog is jouw libido?' "Ik hou er wel van", antwoordt Jens aarzelend. Hoe belangrijk is het voor Petra? Bekijk de video van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Roma bekent rare gewoonte aan haar date, ‘dit klinkt zo raar’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'In een relatie ben je alle twee een bloempje' Bekijk deze video » Regina en Rick in Lang leve de liefde: stroeve gesprekken en ongemakkelijke stiltes Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's