Lang leve de liefde: Roma bekent rare gewoonte aan haar date, ‘dit klinkt zo raar’

Lang leve de liefde: Roma bekent rare gewoonte aan haar date, ‘dit klinkt zo raar’

Donderdag 25 januari om 14:14

In Lang leve de liefde leren twee singles elkaar beter kennen en de vragenpot wordt erbij gepakt. Roma bekent na een vraag haar bizarre gewoonte. Ze is het wel gewend van zichzelf, maar ze maakt nogal aparte geluiden op onverwachte momenten. “Dit klinkt zo raar”, zegt ze zelf en Roma krijgt het er helemaal warm van. Haar date Noé weet ook niet wat hij ervan moet denken. “Word je een cavia of zo?”

Bekijk de video van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Roma bekent rare gewoonte aan haar date, ‘dit klinkt zo raar’ In Lang leve de liefde leren twee singles elkaar beter kennen en de vragenpot wordt erbij gepakt. Roma bekent na een vraag haar bizarre gewoonte. Ze is het wel gewend van zichzelf, maar ze maakt nogal aparte geluiden op onverwachte momenten. “Dit klinkt zo raar”, zegt ze zelf en Roma krijgt het er helemaal warm van. Haar date Noé weet ook niet wat hij ervan moet denken. “Word je een cavia of zo?” Bekijk de video van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Manon in Lang Leve de Liefde tegen Andrew: "Je kan ook eigenlijk weinig" Bekijk deze video » Lisa in Lang Leve de Liefde: 'Weet niet of er fysieke aantrekkingskracht is' Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve De Liefde: Andrew vergeet naam van date (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's