Regina en Rick in Lang leve de liefde: stroeve gesprekken en ongemakkelijke stiltes

Regina en Rick in Lang leve de liefde: stroeve gesprekken en ongemakkelijke stiltes

Vrijdag 26 januari om 12:54

In Lang leve de liefde zijn Regina en Rick aan elkaar gekoppeld. In een overzicht is te zien dat de liefde er niet direct van af spat, er worden vooral stroeve gesprekken gevoerd en er vallen stiltes. Rick vraagt zijn date of zij de stiltes ongemakkelijk vindt, maar ze vindt het juist wel prettig omdat ze dan zelf even kan nadenken. Is dit dan toch een match?

Bekijk de video van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Regina en Rick in <em>Lang leve de liefde</em>: stroeve gesprekken en ongemakkelijke stiltes In Lang leve de liefde zijn Regina en Rick aan elkaar gekoppeld. In een overzicht is te zien dat de liefde er niet direct van af spat, er worden vooral stroeve gesprekken gevoerd en er vallen stiltes. Rick vraagt zijn date of zij de stiltes ongemakkelijk vindt, maar ze vindt het juist wel prettig omdat ze dan zelf even kan nadenken. Is dit dan toch een match? Bekijk de video van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Ongemak in Lang Leve De Liefde: Andrew vergeet naam van date (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Roma bekent rare gewoonte aan haar date, ‘dit klinkt zo raar’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'In een relatie ben je alle twee een bloempje' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's