Hart van Nederland: vandalen slopen massaal auto's in Emmen, politie zoekt daders (video)

Hart van Nederland: vandalen slopen massaal auto's in Emmen, politie zoekt daders (video)

Zaterdag 27 januari om 13:36

<em>Hart van Nederland</em>: vandalen slopen massaal auto's in Emmen, politie zoekt daders (video) In Emmen hebben vandalen in de nacht van vrijdag op zaterdag flink huisgehouden. Volgens Hart van Nederland ontving de politie een melding iets voor 3.30 uur, maar tegen de tijd dat de agenten aanwezig waren was het al te laat. De ruiten van meerdere auto's waren vernield. De buurt reageert aangeslagen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Meisje zwaargewond na aanrijding met lesauto in Tilburg (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Vijf gewonden bij The Wall Utrecht, auto raast over fietspad en stoep (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man en vrouw zwaargewond na ongeval met motor in Goirle (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Emmen hebben vandalen in de nacht van vrijdag op zaterdag flink huisgehouden. Volgens Hart van Nederland ontving de politie een melding iets voor 3.30 uur, maar tegen de tijd dat de agenten aanwezig waren was het al te laat. De ruiten van meerdere auto's waren vernield. De buurt reageert aangeslagen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's