Hart van Nederland: man en vrouw zwaargewond na ongeval met motor in Goirle (video)

Hart van Nederland: man en vrouw zwaargewond na ongeval met motor in Goirle (video)

Zaterdag 27 januari om 09:11

<em>Hart van Nederland</em>: man en vrouw zwaargewond na ongeval met motor in Goirle (video) In de nacht van vrijdag op zaterdag is er in Goirle een ernstig ongeluk gebeurd waarbij twee gewonden zijn gevallen. Volgens de politie zou het gaan om een man en een vrouw. Volgens Hart van Nederland raakten de twee zwaargewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart Van Nederland: persoon overleden bij brand in schuur in Assen Bekijk deze video » Meisje zwaargewond na aanrijding met lesauto in Tilburg (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Vijf gewonden bij The Wall Utrecht, auto raast over fietspad en stoep (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er in Goirle een ernstig ongeluk gebeurd waarbij twee gewonden zijn gevallen. Volgens de politie zou het gaan om een man en een vrouw. Volgens Hart van Nederland raakten de twee zwaargewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's