Lang Leve de Liefde: kan Gijs zijn date Renate uit haar eigen wereldtje halen?

Lang Leve de Liefde: kan Gijs zijn date Renate uit haar eigen wereldtje halen?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: kan Gijs zijn date Renate uit haar eigen wereldtje halen? In Lang Leve de Liefde gaan Gijs en Renate op een sportieve date. Renate is een fanatieke korfbalster en begint daarom de date gelijk met een uitdaging. Alleen als Gijs de bal in de korf krijgt kan de date doorgaan. Gelukkig voor de makers van het programma kan de date doorgaan na meerdere pogingen om te scoren. Nu is de vraag, kan Gijs ook het hart van Renate scoren? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Manon in Lang Leve de Liefde tegen Andrew: "Je kan ook eigenlijk weinig" Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve De Liefde: Andrew vergeet naam van date (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Roma bekent rare gewoonte aan haar date, ‘dit klinkt zo raar’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'In een relatie ben je alle twee een bloempje' Bekijk deze video » Regina en Rick in Lang leve de liefde: stroeve gesprekken en ongemakkelijke stiltes Bekijk deze video » Hoe staat het met het libido van Jens en Petra in Lang leve de Liefde? Bekijk deze video » Renate wil hottub in maar waar blijft Gijs? (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Houd op met die vragen!' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 29 januari om 20:56

In Lang Leve de Liefde gaan Gijs en Renate op een sportieve date. Renate is een fanatieke korfbalster en begint daarom de date gelijk met een uitdaging. Alleen als Gijs de bal in de korf krijgt kan de date doorgaan. Gelukkig voor de makers van het programma kan de date doorgaan na meerdere pogingen om te scoren. Nu is de vraag, kan Gijs ook het hart van Renate scoren?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's