Married at First Sight: Kyen en Raylen keuren Feyenoorder Jeffrey goed (video)

Married at First Sight: Kyen en Raylen keuren Feyenoorder Jeffrey goed (video)

<em>Married at First Sight</em>: Kyen en Raylen keuren Feyenoorder <em>Jeffrey</em> goed (video) Wat voor vlees hebben we in De Kuip met Jeffrey? Dat willen de jongens Kyen en Raylen wel weten. Samen met Carlo Boszhard ontmoeten ze Jeffrey en stellen ze 'de' vraag. Het antwoord lijkt goedgekeurd. Er is een klik tussen hen. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Huwelijk oudste stel Married at First Sight Anneke en Dirk: ‘Wordt er nu al gekust?’ Bekijk deze video » Dinsdag in Married at First Sight: Suzanne (40) verloor haar broertje én haar vader Bekijk deze video »
Dinsdag 30 januari om 14:22

Wat voor vlees hebben we in De Kuip met Jeffrey? Dat willen de jongens Kyen en Raylen wel weten. Samen met Carlo Boszhard ontmoeten ze Jeffrey en stellen ze 'de' vraag. Het antwoord lijkt goedgekeurd. Er is een klik tussen hen.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's