Emotionele nacht op plek explosie Rotterdam, twee mensen aangehouden (HvNL)

Emotionele nacht op plek explosie Rotterdam, twee mensen aangehouden (HvNL)

Emotionele nacht op plek explosie <em>Rotterdam</em>, twee mensen aangehouden (<em>HvNL</em>) De emoties liepen hoog op woensdagavond op de plek in Rotterdam waar maandag een enorme explosie heeft plaatsgevonden. Twee mensen zijn aangehouden. In Hart van Nederland vertelt een nabestaande dat men toch hoopt dat er zich overlevenden bevinden onder het puin. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Nachtmerrie in Rotterdam: drie vermisten, mogelijk onder puin Bekijk deze video » Aangeslagen familie van vermiste Kamran vindt been in puin na explosie Rotterdam (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie deelt beelden van knotsgekke achtervolging door Brabant (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 1 februari om 08:26

De emoties liepen hoog op woensdagavond op de plek in Rotterdam waar maandag een enorme explosie heeft plaatsgevonden. Twee mensen zijn aangehouden. In Hart van Nederland vertelt een nabestaande dat men toch hoopt dat er zich overlevenden bevinden onder het puin.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's