Hart van Nederland: politie deelt beelden van knotsgekke achtervolging door Brabant (video)

Hart van Nederland: politie deelt beelden van knotsgekke achtervolging door Brabant (video)

Woensdag 31 januari om 21:31

<em>Hart van Nederland</em>: politie deelt beelden van knotsgekke achtervolging door Brabant (video) De politie-eenheid Zuid-West heeft woensdag beelden gedeeld van een heftige politieachtervolging door Noord-Brabant. De beelden waren te zien bij Hart van Nederland. Te zien is hoe een bestuurder in een huurauto snelheden van ruim 240 kilometer per uur haalt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. 'Zure' Dilan Yeşilgöz reageert op X-bericht Geert Wilders: 'Vind er heel weinig van' Bekijk deze video » Rotterdammers na explosie: 'Ik hoorde BOEM en dacht... is dat een aardbeving?' Bekijk deze video » Nachtmerrie in Rotterdam: drie vermisten, mogelijk onder puin Bekijk deze video » Aangeslagen familie van vermiste Kamran vindt been in puin na explosie Rotterdam (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie-eenheid Zuid-West heeft woensdag beelden gedeeld van een heftige politieachtervolging door Noord-Brabant. De beelden waren te zien bij Hart van Nederland. Te zien is hoe een bestuurder in een huurauto snelheden van ruim 240 kilometer per uur haalt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's