Goede Tijden, Slechte Tijden: het feest van Julian valt in het water (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: het feest van Julian valt in het water (video)

Vrijdag 2 februari om 17:16

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: het feest van Julian valt in het water (video) In Goede Tijden, Slechte Tijden heeft Julian zin om een goed feestje te vieren met al zijn vrienden en familie, maar de rest van Meerdijk denkt hier anders over. Laten al zijn vrienden hem in de steek? Je ziet het in de nieuwste aflevering van GTST. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Thijs Boermans verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden, wil hij terugkeren als Jonathan? Bekijk deze video » Komende maand in Goede Tijden, Slechte Tijden: gaan Ludo en Janine uit elkaar? (video) Bekijk deze video » GTST gaat de gens over: o.a. Caroline De Bruijn naar Curaçao voor opnames (video) Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: het feest van Julian valt in het water (video)

In Goede Tijden, Slechte Tijden heeft Julian zin om een goed feestje te vieren met al zijn vrienden en familie, maar de rest van Meerdijk denkt hier anders over. Laten al zijn vrienden hem in de steek? Je ziet het in de nieuwste aflevering van GTST.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's