Hart van Nederland: jongens (13 en 14) aangehouden voor vuurwerkexplosief Den Haag (video)

Hart van Nederland: jongens (13 en 14) aangehouden voor vuurwerkexplosief Den Haag (video)

Zaterdag 3 februari om 10:23

<em>Hart van Nederland</em>: jongens (13 en 14) aangehouden voor vuurwerkexplosief Den Haag (video) Hulpdiensten in Den Haag zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt nadat er een vuurwerkexplosief werd gevonden bij een bedrijfspand in het centrum van de stad, meldt Hart van Nederland. De politie kon twee minderjarigen (13 en 14 jaar) op heterdaad betrappen. Zij zijn aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: kind ernstig gewond bij ongeval in Kampen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: bloemenzee groeit bij huizencomplex na explosie Rotterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto ramt stoplichten in Naaldwijk, meerdere gewonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Hulpdiensten in Den Haag zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt nadat er een vuurwerkexplosief werd gevonden bij een bedrijfspand in het centrum van de stad, meldt Hart van Nederland. De politie kon twee minderjarigen (13 en 14 jaar) op heterdaad betrappen. Zij zijn aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's