Hart van Nederland: grote brand Poeldijk onder controle, brandweer bekogeld (video)

Hart van Nederland: grote brand Poeldijk onder controle, brandweer bekogeld (video)

Zaterdag 3 februari om 11:46

<em>Hart van Nederland</em>: grote brand Poeldijk onder controle, brandweer bekogeld (video) De grote brand die vrijdag uitbrak in Poeldijk in het Westland is inmiddels onder controle. Bij het blussen werden brandweerlieden door omstanders bekogeld en belemmerd, zo meldt Hart van Nederland op basis van politieberichtgeving. De ME moest zelfs worden ingezet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: bloemenzee groeit bij huizencomplex na explosie Rotterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: jongens (13 en 14) aangehouden voor vuurwerkexplosief Den Haag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto ramt stoplichten in Naaldwijk, meerdere gewonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De grote brand die vrijdag uitbrak in Poeldijk in het Westland is inmiddels onder controle. Bij het blussen werden brandweerlieden door omstanders bekogeld en belemmerd, zo meldt Hart van Nederland op basis van politieberichtgeving. De ME moest zelfs worden ingezet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's