URK!: Tien jaar jonger door dit gezichtsmaker?

URK!: Tien jaar jonger door dit gezichtsmaker?

<em>URK!</em>: Tien jaar jonger door dit gezichtsmaker? In URK! zien we vanavond een ultiem relaxmomentje. Of toch niet? Een maskertje is niet voor iedereen een fijn iets. Maar je lijkt er toch tien jaar jonger door? Bekijk het URK!-fragment hieronder. URK! is elke week op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Derrekien (URK!) verliest moeder: 'Gaat niet goed met mij' Bekijk deze video » Jacobien uit URK! zeer geliefd in Echte meisjes in de jungle: "Heerlijk mens" Bekijk deze video »
Dinsdag 6 februari om 13:01

In URK! zien we vanavond een ultiem relaxmomentje. Of toch niet? Een maskertje is niet voor iedereen een fijn iets. Maar je lijkt er toch tien jaar jonger door? Bekijk het URK!-fragment hieronder.

URK! is elke week op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's