Hart van Nederland: politie schiet flitsgranaten bij aanhouding vrouw in Den Helder (video)

Hart van Nederland: politie schiet flitsgranaten bij aanhouding vrouw in Den Helder (video)

Donderdag 8 februari om 20:02

<em>Hart van Nederland</em>: politie schiet flitsgranaten bij aanhouding vrouw in Den Helder (video) Een arrestatieteam heeft donderdagmiddag een verwarde vrouw aangehouden in haar woning in Den Helder. Het is nog onbekend of er iemand gewond is geraakt, meldt Hart van Nederland. Het gespecialiseerde team is via een balkon de woning binnengegaan om de vrouw te kunnen overmeesteren. Tijdens deze operatie werden flitsgranaten ingezet en is er geschoten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist schiet politie te hulp bij aanhouding mensensmokkelaar (video) Bekijk deze video » Heistelling valt om in Rotterdam, een man overleden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere gewonden bij ongeval Breda, bestuurder raakt bekneld (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een arrestatieteam heeft donderdagmiddag een verwarde vrouw aangehouden in haar woning in Den Helder. Het is nog onbekend of er iemand gewond is geraakt, meldt Hart van Nederland. Het gespecialiseerde team is via een balkon de woning binnengegaan om de vrouw te kunnen overmeesteren. Tijdens deze operatie werden flitsgranaten ingezet en is er geschoten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's