Peter Bosz grapt over blauwe kaart: 'Ik ken alleen een blauwtje lopen'

Peter Bosz grapt over blauwe kaart: 'Ik ken alleen een blauwtje lopen'

Vrijdag 9 februari om 16:09

Peter Bosz grapt over <em>blauwe kaart</em>: 'Ik ken alleen een blauwtje lopen' Het zou zomaar kunnen dat de blauwe kaart in de toekomst kan worden ingezet als voetballers bijvoorbeeld protesteren bij een beslissing van de scheidsrechter. Er volgt dan tien minuten straftijd. Peter Bosz gaat op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd FC Volendam – PSVin op de mogelijke toevoeging van deze kaart voor verbale overtredingen in het voetbal. Hij grapt: 'Ik ken alleen een blauwtje lopen.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Albert Verlinde: 'Hanneke Groenteman kon behoorlijk uit haar plaat gaan' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Het is zó druk in Oeteldonk (Den Bosch) met carnaval' Bekijk deze video » Viert Peter Bosz carnaval met PSV? 'We vertrekken vanavond al!' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :

Het zou zomaar kunnen dat de blauwe kaart in de toekomst kan worden ingezet als voetballers bijvoorbeeld protesteren bij een beslissing van de scheidsrechter. Er volgt dan tien minuten straftijd. Peter Bosz gaat op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd FC Volendam – PSVin op de mogelijke toevoeging van deze kaart voor verbale overtredingen in het voetbal. Hij grapt: 'Ik ken alleen een blauwtje lopen.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's