Albert Verlinde: 'Het is zó druk in Oeteldonk (Den Bosch) met carnaval'

Albert Verlinde: 'Het is zó druk in Oeteldonk (Den Bosch) met carnaval'

Vrijdag 9 februari om 09:11

Albert Verlinde heeft in zijn leven zoveel carnaval gevierd dat hij het eigenlijk wel mooi geweest vindt. Maar het heeft ook een andere reden dat hij het vermoedelijk niet gaat vieren dit jaar: 'Ik vind het gewoon te druk worden in Den Bosch. Ik ben er een beetje klaar mee.'

Oeteldonk
Toch houdt Verlinde de deur niet helemaal dicht want voor een mooi feestje is hij nog altijd wel te porren: 'Als het zondag mooi weer is en ik ben in Cromvoirt... dan ga ik wel naar Oeteldonk (Den Bosch) toe.' Proost!

Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Albert Verlinde: 'Het is zó druk in Oeteldonk (<em>Den Bosch</em>) met carnaval' Albert Verlinde heeft in zijn leven zoveel carnaval gevierd dat hij het eigenlijk wel mooi geweest vindt. Maar het heeft ook een andere reden dat hij het vermoedelijk niet gaat vieren dit jaar: 'Ik vind het gewoon te druk worden in Den Bosch. Ik ben er een beetje klaar mee.' OeteldonkToch houdt Verlinde de deur niet helemaal dicht want voor een mooi feestje is hij nog altijd wel te porren: 'Als het zondag mooi weer is en ik ben in Cromvoirt... dan ga ik wel naar Oeteldonk (Den Bosch) toe.' Proost! Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's