Beyoncé breekt het internet met aankondiging COUNTRY muziek tijdens Super Bowl reclame!

Beyoncé breekt het internet met aankondiging COUNTRY muziek tijdens Super Bowl reclame!

Beyoncé kan zeker het internet breken en dat liet ze maar weer eens blijken tijdens de Amerikaanse Super Bowl. Queen B was de ster van de reclame van Verizon, een internetprovider, waarin ze het internet probeerde te breken. Wat niet lukte in de reclame was wel succesvol in de echte wereld toen ze haar nieuwe muziek aankondigde aan het eind van de reclame met de woorden "Drop the new music."

Country
De nieuwe muziek van Beyoncé is een totaal andere richting voor de R&B artiest. De superster gaat namelijk van Sasha Fierce naar een echte countryster! De eerste twee nummers van haar nieuwe plaat zijn volledige country nummers en laten de diversiteit van de wereldster duidelijk zien.

Luister de nummers hieronder.

Act II
De nieuwe plaat van Beyoncé komt uit op 29 maart en functioneert als een tweede onderdeel van haar laatste album 'Renaissance'.

Bekijk de aankondiging van het album hieronder.

Bekijk de Super Bowl reclame van Verizon hieronder.

<em>Beyoncé</em> breekt het internet met aankondiging COUNTRY muziek tijdens Super Bowl reclame! Beyoncé kan zeker het internet breken en dat liet ze maar weer eens blijken tijdens de Amerikaanse Super Bowl. Queen B was de ster van de reclame van Verizon, een internetprovider, waarin ze het internet probeerde te breken. Wat niet lukte in de reclame was wel succesvol in de echte wereld toen ze haar nieuwe muziek aankondigde aan het eind van de reclame met de woorden "Drop the new music." CountryDe nieuwe muziek van Beyoncé is een totaal andere richting voor de R&B artiest. De superster gaat namelijk van Sasha Fierce naar een echte countryster! De eerste twee nummers van haar nieuwe plaat zijn volledige country nummers en laten de diversiteit van de wereldster duidelijk zien. Luister de nummers hieronder. 16 CARRIAGES (Official Visualizer TEXAS HOLD 'EM (Official Visualizer Act IIDe nieuwe plaat van Beyoncé komt uit op 29 maart en functioneert als een tweede onderdeel van haar laatste album 'Renaissance'. Bekijk de aankondiging van het album hieronder. act ii 3.29 Bekijk de Super Bowl reclame van Verizon hieronder. Bekijk ook Eindelijk: Beyonce brengt Renaissance uit (video) Bekijk deze video » Beyoncé na vijf jaar weer naar Nederland: bekijk haar laatste hit Break My Soul Bekijk deze video » Zien! Beyoncé haalt record aantal Grammy's en bedankt gezin in emotionele speech (video) Bekijk deze video » Dit weekend: superster Beyoncé in Amsterdam met The Renaissance Tour Bekijk deze video » ZIEN: Beyoncé danst met dochter Blue Ivy in de Johan Cruijff Arena Bekijk deze video » Shownieuws: afwezige Beyoncé en SZA winnen ieder drie BET Awards Bekijk deze video » ZIEN: Meghan Markle danst losjes op 'Diva' bij concert Beyoncé Bekijk deze video » Video: Meghan Markle doet zeldzame uitspraak over Archie en Lilibet bij Invictus Games Bekijk deze video » Is Beyoncé klaar om de spotlight te delen? Destiny's Child comeback? Bekijk deze video » Beyoncé in concert: bekijk de trailer van RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ Bekijk deze video »
Entertainment :
Beyoncé breekt het internet met aankondiging COUNTRY muziek tijdens Super Bowl reclame!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV