Dinsdag in Over mijn Lijk: Jeffrey achteruit en Maaike loopt om geld op te halen tegen kanker

Dinsdag in Over mijn Lijk: Jeffrey achteruit en Maaike loopt om geld op te halen tegen kanker

Dinsdag in <em>Over mijn Lijk</em>: Jeffrey achteruit en Maaike loopt om geld op te halen tegen kanker In de aflevering van vanavond bestaat er naast veel verdriet ook vreugde: Jeffrey gaat achteruit maar Maaike loopt een ongelooflijke afstand om geld op te halen tegen kanker. En we nemen met een lach en een traan afscheid van Zoë. Bekijk de promo hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Bekijk ook Zoë in Over mijn lijk: ‘Ik ben in laatste fase van mijn leven verliefd!’ Bekijk deze video » Francis (35) uit Over mijn lijk 2022 is overleden: bekijk mooie beelden Bekijk deze video » Zien: Over Mijn Lijk-Roy en Annick vieren carnaval Bekijk deze video »
Dinsdag 13 februari om 15:39

In de aflevering van vanavond bestaat er naast veel verdriet ook vreugde: Jeffrey gaat achteruit maar Maaike loopt een ongelooflijke afstand om geld op te halen tegen kanker. En we nemen met een lach en een traan afscheid van Zoë. Bekijk de promo hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's