Voor Sylvia in Lang Leve de Liefde is 'te weinig seks' een onaangename gewoonte

Voor Sylvia in Lang Leve de Liefde is 'te weinig seks' een onaangename gewoonte

Donderdag 15 februari om 11:55

In Lang Leve de Liefde hebben Sylvia en Twan het over onaangename gewoontes bij hun toekomstige partner. Lachend geeft Sylvia toe dat zij 'te weinig seks' een onaangename gewoonte vindt. Twan geeft daar een behoorlijk vaag antwoord op. Hij vraagt Sylvia dan ook tot drie keer toe of ze snapt wat hij bedoelt. Wat bedoelt hij nou eigenlijk?

Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder

Voor Sylvia in <em>Lang Leve de Liefde</em> is 'te weinig seks' een onaangename gewoonte In Lang Leve de Liefde hebben Sylvia en Twan het over onaangename gewoontes bij hun toekomstige partner. Lachend geeft Sylvia toe dat zij 'te weinig seks' een onaangename gewoonte vindt. Twan geeft daar een behoorlijk vaag antwoord op. Hij vraagt Sylvia dan ook tot drie keer toe of ze snapt wat hij bedoelt. Wat bedoelt hij nou eigenlijk? Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: dieper dan een quiche gaat de band van Henk en gerrie niet Bekijk deze video » In Lang Leve de Liefde is voor Isa vreemdgaan geen probleem als de communicatie maar goed zit Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: pijnlijke stilte tijdens het ontbijt Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's