Lang Leve de Liefde: dieper dan een quiche gaat de band van Henk en gerrie niet

Lang Leve de Liefde: dieper dan een quiche gaat de band van Henk en gerrie niet

Dinsdag 13 februari om 20:33

In Lang Leve de Liefde begint de date van Henk en Gerrie met een vrolijke noot. Het eerste begin is goed, want de twee hebben al aardig wat gemeen, zo houden ze allebei van koken. Henk moet er alleen nog achter komen wat een hartige taart precies is. Zodra Gerrie het concept van een quiche heeft uitgelegd kunnen de twee verder, maar hun gesprekken lijken niet dieper te gaan dan de hartige taart. Heeft hun band wel een diepere laag en zouden ze zo hun date nog kunnen redden?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: dieper dan een quiche gaat de band van Henk en gerrie niet In Lang Leve de Liefde begint de date van Henk en Gerrie met een vrolijke noot. Het eerste begin is goed, want de twee hebben al aardig wat gemeen, zo houden ze allebei van koken. Henk moet er alleen nog achter komen wat een hartige taart precies is. Zodra Gerrie het concept van een quiche heeft uitgelegd kunnen de twee verder, maar hun gesprekken lijken niet dieper te gaan dan de hartige taart. Heeft hun band wel een diepere laag en zouden ze zo hun date nog kunnen redden? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Özcan Akyol sprak Matthijs van Nieuwkerk: 'Die zit in zak en as' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Suzanne twijfelt in Married at First Sight: 'Maar wil niet meteen deur dichtgooien' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: dodelijke allergie voor pinda's kost date 'bijna het leven' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's