Oproep Jip van den Toorn na transfoob bericht Anouk maakt veel los (Sophie & Jeroen)

Oproep Jip van den Toorn na transfoob bericht Anouk maakt veel los (Sophie & Jeroen)

Oproep Jip van den Toorn na transfoob bericht Anouk maakt veel los (<em>Sophie &amp; Jeroen</em>) Jip van den Toorn was op Valentijnsdag te gast in Sophie & Jeroen en ze komt op voor transmensen. Pas sinds ze samen is met Tobi Lakmaker beseft ze hoeveel ellende transmensen over zich heen krijgen. 'Spreek je uit!'Eigenlijk wil Jip niet te lang praten over het omstreden bericht van Anouk, omdat ze dan te veel macht krijgt. Anouk stelde dat je ‘pipi’ eraf hakken je geen vrouw maakt, maar ongesteldheid wel. Hier plaatste de zangeres een foto bij van bebloed wc-papier, voor de liefhebber. “Denk na over de positie die je inneemt en spreek je uit, juist als het niet over jou gaat”, zegt Jip. De oproep van Jip roept veel reacties op onder het Instagram-bericht van de talkshow. Velen zijn enthousiast en roemen de cartoonist, maar ook zijn mensen het niet eens met haar statement. Bekijk het fragment met Jip van den Toorn met de reacties onder het bericht hieronder. Sophie & Jeroen is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Sophie & Jeroen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Sophie & Jeroen (@sophieenjeroen) Anouk showt nieuwe look: 'Weer wennen aan die grote voorharses' (video) Bekijk deze video » Bekend Nederland komt op voor transvrouwen na vreselijke uitspraak Anouk, zangeres reageert op kritiek Bekijk deze video » Geen excuses van Anouk na grote ophef: "Vandaag gaan we verder" (video) Bekijk deze video »
Donderdag 15 februari om 12:22

Jip van den Toorn was op Valentijnsdag te gast in Sophie & Jeroen en ze komt op voor transmensen. Pas sinds ze samen is met Tobi Lakmaker beseft ze hoeveel ellende transmensen over zich heen krijgen.

'Spreek je uit!'
Eigenlijk wil Jip niet te lang praten over het omstreden bericht van Anouk, omdat ze dan te veel macht krijgt. Anouk stelde dat je ‘pipi’ eraf hakken je geen vrouw maakt, maar ongesteldheid wel. Hier plaatste de zangeres een foto bij van bebloed wc-papier, voor de liefhebber. “Denk na over de positie die je inneemt en spreek je uit, juist als het niet over jou gaat”, zegt Jip. De oproep van Jip roept veel reacties op onder het Instagram-bericht van de talkshow. Velen zijn enthousiast en roemen de cartoonist, maar ook zijn mensen het niet eens met haar statement.

Bekijk het fragment met Jip van den Toorn met de reacties onder het bericht hieronder.

Sophie & Jeroen is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Sophie & Jeroen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's