'Verraste' Kim Putters is nieuwe informateur: ‘Lastige klus in ingewikkeld politiek landschap’

'Verraste' Kim Putters is nieuwe informateur: ‘Lastige klus in ingewikkeld politiek landschap’

'Verraste' <em>Kim Putters</em> is nieuwe informateur: ‘Lastige klus in ingewikkeld politiek landschap’ Kim Putters heeft donderdag als nieuwe informateur een persconferentie gegeven, hij volgt Ronald Plasterk op. De PvdA’er laat weten dat hij verrast is dat hij op deze plek staat, hij was namelijk met hele andere dingen bezig. Putters is zich ervan bewust dat het een pittige opdracht is, hij krijgt maximaal vier weken de tijd om de mogelijkheden te verkennen tot een vruchtbare samenwerking met een nieuw te vormen Kabinet en het parlement. Volgens hem is het een ‘lastige klus’ in het ingewikkelde politieke landschap van dit moment. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Geert Wilders draagt Kim Putters voor als nieuwe informateur en steigt in peilingen Bekijk deze video » Caroline van der Plas haalt uit naar Pieter Omtzigt, 'Geen sorry gehoord' (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt reageert op 'dienstauto'-rel: 'Verhaal Plasterk klopt niet' (video Bekijk deze video »
Politiek :
Donderdag 15 februari om 14:16

Kim Putters heeft donderdag als nieuwe informateur een persconferentie gegeven, hij volgt Ronald Plasterk op. De PvdA’er laat weten dat hij verrast is dat hij op deze plek staat, hij was namelijk met hele andere dingen bezig. Putters is zich ervan bewust dat het een pittige opdracht is, hij krijgt maximaal vier weken de tijd om de mogelijkheden te verkennen tot een vruchtbare samenwerking met een nieuw te vormen Kabinet en het parlement. Volgens hem is het een ‘lastige klus’ in het ingewikkelde politieke landschap van dit moment.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's