Informateur Kim Putters moet politieke kemphanen herenigen: 'Een lastige klus' (video)

Informateur Kim Putters moet politieke kemphanen herenigen: 'Een lastige klus' (video)

Donderdag 15 februari om 18:34

Informateur <em>Kim Putters</em> moet politieke kemphanen herenigen: 'Een lastige klus' (video) Chaos in Den Haag: formerende partijen ruziën urenlang tijdens Kamerdebat (video) Bekijk deze video » Informateur Kim Putters vindt het belangrijk de komende weken alle partijleiders te spreken om te horen in welke vorm een nieuw kabinet kan worden gevormd dat recht doet aan de verkiezingsuitslag van 22 november. Dat wordt een lastige klus, erkent hij tijdens een persconferentie, 'gegeven het ingewikkelde politieke landschap'. En natuurlijk omdat de formerende partijen PVV, VVD, NSC en BBB elkaar de afgelopen periode én tijdens het Kamerdebat van gisteren veelvuldig in de haren vlogen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Caroline van der Plas haalt uit naar Pieter Omtzigt, 'Geen sorry gehoord' (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt reageert op 'dienstauto'-rel: 'Verhaal Plasterk klopt niet' (video Bekijk deze video »
Politiek :
Informateur Kim Putters moet politieke kemphanen herenigen: 'Een lastige klus' (video)

Informateur Kim Putters vindt het belangrijk de komende weken alle partijleiders te spreken om te horen in welke vorm een nieuw kabinet kan worden gevormd dat recht doet aan de verkiezingsuitslag van 22 november. Dat wordt een lastige klus, erkent hij tijdens een persconferentie, 'gegeven het ingewikkelde politieke landschap'. En natuurlijk omdat de formerende partijen PVV, VVD, NSC en BBB elkaar de afgelopen periode én tijdens het Kamerdebat van gisteren veelvuldig in de haren vlogen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's