Hart van Nederland gewonde bij schietpartij tijdens feest bij sportclub Rotterdam (video)

Hart van Nederland gewonde bij schietpartij tijdens feest bij sportclub Rotterdam (video)

Zaterdag 17 februari om 10:16

<em>Hart van Nederland</em> gewonde bij schietpartij tijdens feest bij sportclub Rotterdam (video) Bij een feest op een sportvereniging aan de Oldegaarde in Rotterdam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een schietpartij plaatsgevonden. Hart van Nederland meldt dat een 32-jarige man gewond is geraakt. Een 33-jarige man is aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Explosie Breda: straat bezaaid met glas (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee gewonden bij ongeluk Apeldoorn, bestuurder bevrijd (video) Bekijk deze video » NSC-leden spreken met Pieter Omtzigt: 'We kunnen ministers leveren' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een feest op een sportvereniging aan de Oldegaarde in Rotterdam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een schietpartij plaatsgevonden. Hart van Nederland meldt dat een 32-jarige man gewond is geraakt. Een 33-jarige man is aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's