Bagels bakken in Heel Holland Bakt: "Ik zit midden in mijn bagelproces"

Bagels bakken in Heel Holland Bakt: "Ik zit midden in mijn bagelproces"

Bagels bakken in <em>Heel Holland Bakt</em>: &quot;Ik zit midden in mijn bagelproces&quot; Vanavond zien we in Heel Holland Bakt hoe de kandidaten in de baktent in de weer zijn met het recept van de bagel. De bagel is een echt Amerikaans broodje en daarom een baksel uit deze Amerika-aflevering. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) GroenDe kandidaten moeten tijdens het 'bagelproces' hun volle aandacht erbij houden en kiezen uit verse kruiden. Zo kun je de bagel beleggen met munt, bieslook, koriander of peterselie. Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Liesje de ezel uit Heel Holland Bakt en André van Duin: "Stomme ezel" Bekijk deze video » Geobsedeerde André van Duin dwingt Dennis drie cakepops te plaatsen (HHB) Bekijk deze video »
Zondag 18 februari om 11:10

Vanavond zien we in Heel Holland Bakt hoe de kandidaten in de baktent in de weer zijn met het recept van de bagel. De bagel is een echt Amerikaans broodje en daarom een baksel uit deze Amerika-aflevering.

Lees verder onder de video.

Groen
De kandidaten moeten tijdens het 'bagelproces' hun volle aandacht erbij houden en kiezen uit verse kruiden. Zo kun je de bagel beleggen met munt, bieslook, koriander of peterselie.

Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's