Amerika-thema in Heel Holland Bakt: "The Hollandse Dream" (video)

Amerika-thema in Heel Holland Bakt: "The Hollandse Dream" (video)

Amerika-thema in <em>Heel Holland Bakt</em>: &quot;The Hollandse Dream&quot; (video) Heel Holland Bakt is vanavond, zondag 18 februari, te zien op NPO 1. André van Duin laat in een promo weten dat het thema van deze week 'Amerika' is. De comedian neemt de promo op met een toepasselijk Amerikaans accent. Bekijk de Heel Holland Bakt-video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) BagelsHet populaire bakprogramma laat op hun Instagrampagina weten dat een van de baksels een bagel is. De kandidaten moeten tijdens het 'bagelproces' hun volle aandacht erbij houden en kiezen uit vers groen uit de tuin. Zo kun je de bagel beleggen met peterselie of bieslook. Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André van Duin 'onthult': 'Ik ben fan van Vandaag Inside' Bekijk deze video » Thema Heel Holland bakt is zondag Carnaval: maar wat zijn nonnevotten? Bekijk deze video »
Zondag 18 februari om 11:03

Heel Holland Bakt is vanavond, zondag 18 februari, te zien op NPO 1. André van Duin laat in een promo weten dat het thema van deze week 'Amerika' is. De comedian neemt de promo op met een toepasselijk Amerikaans accent. Bekijk de Heel Holland Bakt-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Bagels
Het populaire bakprogramma laat op hun Instagrampagina weten dat een van de baksels een bagel is. De kandidaten moeten tijdens het 'bagelproces' hun volle aandacht erbij houden en kiezen uit vers groen uit de tuin. Zo kun je de bagel beleggen met peterselie of bieslook.

Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's