Lineke Rijxman over scheldende Ans in Sleepers: "Ik nam het over" (video)

Lineke Rijxman over scheldende Ans in Sleepers: "Ik nam het over" (video)

<em>Lineke Rijxman</em> over scheldende Ans in <em>Sleepers</em>: &quot;Ik nam het over&quot; (video) De acteurs Robert de Hoog en Lineke Rijxman uit de populaire Videoland-serie Sleepers spreken over hun rol. Lineke, die Ans speelt, laat weten dat ze het schelden dat Ans veel doet in de serie, thuis overnam. Robert moet erom lachen. Bekijk het fragment hieronder. De eerste twee seizoen van Sleepers zijn te zien op Videoland. Het derde seizoen van Sleepers wordt in het najaar verwacht. Bekijk ook de trailer van Sleepers seizoen 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook Acteurs over derde seizoen Sleepers: 'Leven van alle karakters staat op het spel' (video) Bekijk deze video » Teun Kuilboer maakt grap op Sleepers-filmset, bekijk de video Bekijk deze video »
Dinsdag 20 februari om 10:14

De acteurs Robert de Hoog en Lineke Rijxman uit de populaire Videoland-serie Sleepers spreken over hun rol. Lineke, die Ans speelt, laat weten dat ze het schelden dat Ans veel doet in de serie, thuis overnam. Robert moet erom lachen. Bekijk het fragment hieronder.

De eerste twee seizoen van Sleepers zijn te zien op Videoland. Het derde seizoen van Sleepers wordt in het najaar verwacht. Bekijk ook de trailer van Sleepers seizoen 2.

Actuele video's

Meer actuele video's