Dinsdag in Over mijn lijk: vier-het-leven feest van Eva en afscheid van Jeffrey

Dinsdag in Over mijn lijk: vier-het-leven feest van Eva en afscheid van Jeffrey

Dinsdag in <em>Over mijn lijk</em>: vier-het-leven feest van Eva en afscheid van Jeffrey In de een-na-laatste aflevering van Over Mijn Lijk liggen dood en leven heel dicht bij elkaar: de uitvaart van Zoë, het zoontje van Jegor en Daisy, vier-het-leven feest van Eva en het afscheid van Jeffrey. Bekijk de promo van dinsdag 20 februari hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Bekijk ook Zien: Over Mijn Lijk-Roy en Annick vieren carnaval Bekijk deze video » Dinsdag in Over mijn Lijk: Jeffrey achteruit en Maaike loopt om geld op te halen tegen kanker Bekijk deze video »
Dinsdag 20 februari om 11:18

In de een-na-laatste aflevering van Over Mijn Lijk liggen dood en leven heel dicht bij elkaar: de uitvaart van Zoë, het zoontje van Jegor en Daisy, vier-het-leven feest van Eva en het afscheid van Jeffrey. Bekijk de promo van dinsdag 20 februari hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's