Fans zwaar teleurgesteld door verlies Oranjeleeuwinnen in Abe Lenstra-stadion (HvNL)

Fans zwaar teleurgesteld door verlies Oranjeleeuwinnen in Abe Lenstra-stadion (HvNL)

Fans zwaar teleurgesteld door verlies <em>Oranjeleeuwinnen</em> in Abe Lenstra-stadion (<em>HvNL</em>) Zwaar teleurgestelde fans kreeg Hart van Nederland woensdagavond voor de camera. Door het verlies in het Friese Abe Lenstra-stadion grijpen de Oranjeleeuwinnen naast het ticket voor de Olympische Spelen komende zomer in Parijs. De troostfinale van de Nations League eindigde met een 0-2 winst voor het Duitse team. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Sherida Spitse worstelt met heimwee ondanks goede resultaten Oranje Leeuwinnen Bekijk deze video » Zien: Oranje Leeuwinnen ontvangen 90.000 dollar na WK uitschakeling Bekijk deze video » Zien: mooiste goal van de voetbalwedstrijd Nederland - Engeland (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Donderdag 29 februari om 09:26

Zwaar teleurgestelde fans kreeg Hart van Nederland woensdagavond voor de camera. Door het verlies in het Friese Abe Lenstra-stadion grijpen de Oranjeleeuwinnen naast het ticket voor de Olympische Spelen komende zomer in Parijs. De troostfinale van de Nations League eindigde met een 0-2 winst voor het Duitse team.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's