De Bondgenoten gemist? Emoties lopen hoog op na wegstemmen Donna: "Ik wil niet weg"

De Bondgenoten gemist? Emoties lopen hoog op na wegstemmen Donna: "Ik wil niet weg"

Dinsdag 5 maart om 20:45

De knock-outs bij De Bondgenoten zijn begonnen en het is al besloten wie er naar huis moet. De verliezers zijn De Gieren. Als blijkt dat haar teamleden Donna hebben weggestemd lopen de emoties hoog op. Wesley, Eduardo en andere deelnemers hebben het er moeilijk mee. En niet in de laatste plaats Donna zelf. "Ik wil niet weg", aldus een verdrietige Donna.

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

<em>De Bondgenoten</em> gemist? Emoties lopen hoog op na wegstemmen Donna: &quot;Ik wil niet weg&quot; De knock-outs bij De Bondgenoten zijn begonnen en het is al besloten wie er naar huis moet. De verliezers zijn De Gieren. Als blijkt dat haar teamleden Donna hebben weggestemd lopen de emoties hoog op. Wesley, Eduardo en andere deelnemers hebben het er moeilijk mee. En niet in de laatste plaats Donna zelf. "Ik wil niet weg", aldus een verdrietige Donna. Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: Donna ruikt graag aan vieze voeten van Wesley, ‘zij is niet goed!’ Bekijk deze video » De Bondgenoten: zorgen de knock-outs voor frictie? Bekijk deze video » De Bondgenoten: schuldige Sam tegen Nick nadat Donna weg is: "We moeten lief doen tegen Wesley" Bekijk deze video »
TV :

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's