Johan Derksen in Vandaag Inside na ordinaire opmerking van Chris Woerts: "Het wordt mij te gek"

Johan Derksen in Vandaag Inside na ordinaire opmerking van Chris Woerts: "Het wordt mij te gek"

Donderdag 7 maart om 09:30

In Vandaag Inside aandacht voor de schermster die betrapt is op het gebruik van doping en daar een bijzondere verklaring voor heeft. De heren zijn erg gecharmeerd van de dame en voor Chris Woerts is dat aanleiding tot het maken van een ordinaire opmerking. Johan Derksen vindt het niet kunnen. "Het wordt mij te gek", grapt hij.

Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Vandaag Inside</em> na ordinaire opmerking van Chris Woerts: &quot;Het wordt mij te gek&quot; In Vandaag Inside aandacht voor de schermster die betrapt is op het gebruik van doping en daar een bijzondere verklaring voor heeft. De heren zijn erg gecharmeerd van de dame en voor Chris Woerts is dat aanleiding tot het maken van een ordinaire opmerking. Johan Derksen vindt het niet kunnen. "Het wordt mij te gek", grapt hij. Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's