Zondag in Het Roer Om: hoe is het nu met? Alex en Rick delen een kijkje in hun Franse chambre d'hotes

Zondag in Het Roer Om: hoe is het nu met? Alex en Rick delen een kijkje in hun Franse chambre d'hotes

Zondag in <em>Het Roer Om: hoe is het nu met?</em> Alex en Rick delen een kijkje in hun Franse <em>chambre d'hotes</em> Hoe gaat het inmiddels met chambre d'hotes eigenaren Alex en Rick in het Franse dorpje Melay? En is de B&B van Tessa en Serge, vlak bij Benidorm in Spanje, al succesvol? Tekst gaat verder onder de video. View this post on Instagram A post shared by SBS6 (@sbs6nl) Alex en RickNiet alleen Nederlanders willen op bezoek bij Alex en Rick: "Er bellen mensen uit België van: wij willen graag reserveren bij jullie. En dan denk ik: hoe komen jullie bij ons?" De twee mannen hebben voor elke maand al boekingen staan. "Soms is het er maar één, maar we hebben er in ieder geval één!" vertelt Rick. "Het begin is er", lacht Alex. Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte? Bekijk deze video » Zondag in Het Roer Om: Geen water als de eerste gasten komen (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 17 december 2023 om 15:24

Hoe gaat het inmiddels met chambre d'hotes eigenaren Alex en Rick in het Franse dorpje Melay? En is de B&B van Tessa en Serge, vlak bij Benidorm in Spanje, al succesvol?

Tekst gaat verder onder de video.

Alex en Rick
Niet alleen Nederlanders willen op bezoek bij Alex en Rick: "Er bellen mensen uit België van: wij willen graag reserveren bij jullie. En dan denk ik: hoe komen jullie bij ons?" De twee mannen hebben voor elke maand al boekingen staan. "Soms is het er maar één, maar we hebben er in ieder geval één!" vertelt Rick. "Het begin is er", lacht Alex.

Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's