Het roer om: Patrick en Willeke schrikken zich rot van viezigheid, ‘verschrikkelijk!’

Het roer om: Patrick en Willeke schrikken zich rot van viezigheid, ‘verschrikkelijk!’

<em>Het roer om</em>: Patrick en Willeke schrikken zich rot van viezigheid, ‘verschrikkelijk!’ In een nieuwe aflevering van Het roer om krijgen Patrick en Willeke de schrik van hun leven. Ze laten hun tabakszaak in Nederland achter om een nieuw leven op te bouwen in Curaçao en een miniresort op te zetten. Maar van de oplevering worden de twee niet vrolijk, ze schrikken zich rot van de viezigheid. “Verschrikkelijk!”, vinden ze het. “Kijk eens wat een beestjes!” Bekijk de beelden van Het roer om hieronder. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte? Bekijk deze video » Zondag in Het Roer Om: hoe is het nu met? Alex en Rick delen een kijkje in hun Franse chambre d'hotes Bekijk deze video » Het roer om, hoe is het nu met?: Rick wordt niet blij van het cadeau van Alex Bekijk deze video »
Donderdag 29 februari om 15:56

In een nieuwe aflevering van Het roer om krijgen Patrick en Willeke de schrik van hun leven. Ze laten hun tabakszaak in Nederland achter om een nieuw leven op te bouwen in Curaçao en een miniresort op te zetten. Maar van de oplevering worden de twee niet vrolijk, ze schrikken zich rot van de viezigheid. “Verschrikkelijk!”, vinden ze het. “Kijk eens wat een beestjes!”

Bekijk de beelden van Het roer om hieronder.

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's