Het roer om, hoe is het nu met?: Rick wordt niet blij van het cadeau van Alex

Het roer om, hoe is het nu met?: Rick wordt niet blij van het cadeau van Alex

<em>Het roer om, hoe is het nu met?</em>: Rick wordt niet blij van het cadeau van Alex Eerder was in Het roer om te zien dat Rick en Alex een oud pand in Frankrijk hebben gekocht waarin ze een Chambre d'Hotes willen beginnen. In Het roer om, hoe is het nu met? kun je zien hoe het nu met de twee gaat. EenhoornIn een fragment is te zien dat Alex een zeer bijzonder item tegenkomt en hij denkt gelijk aan Rick. Het gaat om een eenhoorn in glas in lood, en aangezien ze uit Hoorn komen lijkt dit het perfecte cadeau te zijn. Alex koopt het maar Rick is niet heel erg enthousiast… Bekijk de beelden van Het roer om, hoe is het nu met? hieronder. Het roer om, hoe is het nu met? is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte? Bekijk deze video » Zondag in Het Roer Om: Geen water als de eerste gasten komen (video) Bekijk deze video » Zondag in Het Roer Om: hoe is het nu met? Alex en Rick delen een kijkje in hun Franse chambre d'hotes Bekijk deze video »
Maandag 18 december 2023 om 09:28

Eerder was in Het roer om te zien dat Rick en Alex een oud pand in Frankrijk hebben gekocht waarin ze een Chambre d'Hotes willen beginnen. In Het roer om, hoe is het nu met? kun je zien hoe het nu met de twee gaat.

Eenhoorn
In een fragment is te zien dat Alex een zeer bijzonder item tegenkomt en hij denkt gelijk aan Rick. Het gaat om een eenhoorn in glas in lood, en aangezien ze uit Hoorn komen lijkt dit het perfecte cadeau te zijn. Alex koopt het maar Rick is niet heel erg enthousiast…

Bekijk de beelden van Het roer om, hoe is het nu met? hieronder.

Het roer om, hoe is het nu met? is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's