Hart van Nederland: auto over de kop bij bizarre crash na achtervolging in Amsterdam (video)

Hart van Nederland: auto over de kop bij bizarre crash na achtervolging in Amsterdam (video)

Zaterdag 9 maart om 08:50

<em>Hart van Nederland</em>: auto over de kop bij bizarre crash na achtervolging in Amsterdam (video) Bij een heftige crash in Amsterdam zijn vrijdagavond drie mensen aangehouden. Dat meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Bij een achtervolging door de politie reed een automobilist een fietser aan en belandde vervolgens op de kop in de berm. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobiliste uit Naaldwijk zit met vinger vast in stuur (video) Bekijk deze video » Ministers Schouten van Van Gennip bieden excuses aan: 'Huurtoeslag verhoogd' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand in loods in Franeker, NL Alert wegens rook (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een heftige crash in Amsterdam zijn vrijdagavond drie mensen aangehouden. Dat meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Bij een achtervolging door de politie reed een automobilist een fietser aan en belandde vervolgens op de kop in de berm.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's