Shownieuws over opstootje Rico Verhoeven in de ring: 'Theater of echte emotie?'

Shownieuws over opstootje Rico Verhoeven in de ring: 'Theater of echte emotie?'

<em>Shownieuws</em> over opstootje Rico Verhoeven in de ring: 'Theater of echte emotie?' Afgelopen weekend stond Rico Verhoeven weer in de ring, bij Glory kwam hij in actie tegen onder anderen Jamal Ben Saddik. En dat liep behoorlijk uit de hand, Ben Saddik maakte buiten de wedstrijd om een trappende beweging richting Rico waardoor er een opstootje ontstond. In de studio van Shownieuws vragen de deskundigen zich af of dit theater is of dat het gaat om echte emoties? Ondanks dat dit relletje heeft Rico de GLORY Grand Prix op zijn naam geschreven. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien! Seksgodin Heleen van Royen laat zich gehuld in leren tuigje geselen door Donny Ronny (Shownieuws) Bekijk deze video » Dochtertje Roy Donders is gedoopt: 'Het is meer jurk dan kind' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Nederlandse Hoyte van Hoytema wint Oscar voor Oppenheimer, 'Silly' Bekijk deze video »
Sport :
Maandag 11 maart om 09:24

Afgelopen weekend stond Rico Verhoeven weer in de ring, bij Glory kwam hij in actie tegen onder anderen Jamal Ben Saddik. En dat liep behoorlijk uit de hand, Ben Saddik maakte buiten de wedstrijd om een trappende beweging richting Rico waardoor er een opstootje ontstond. In de studio van Shownieuws vragen de deskundigen zich af of dit theater is of dat het gaat om echte emoties? Ondanks dat dit relletje heeft Rico de GLORY Grand Prix op zijn naam geschreven.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's