De Oranjezondag met Hélène en Rutger: 'Renze tegenover ons, die kunnen we hebben'

De Oranjezondag met Hélène en Rutger: 'Renze tegenover ons, die kunnen we hebben'

<em>De Oranjezondag</em> met Hélène en Rutger: 'Renze tegenover ons, die kunnen we hebben' Zondagavond kon je bij SBS6 voor het eerst kijken naar De Oranjezondag. Deze talkshow wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks en elke week zit Rutger Castricum aan tafel. Na het succes van De Oranjezomer en De Oranjewinter kunnen de kijkcijfers bijna alleen maar tegenvallen, maar toch zijn de twee optimistisch. “We hebben Renze tegenover ons, die kunnen we wel hebben”, aldus Rutger. En Hélène vult aan dat anders volgende week Jack van Gelder aan tafel zit… Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Helene Hendriks over De Oranjezondag: 'Bijzondere rol voor Noa Vahle' Bekijk deze video » De Oranjezondag: Hélène Hendriks regelt Rutger Castricum als vaste gast, ‘wilde ik heel graag’ Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen keert vrijdag na ziekte terug aan tafel Bekijk deze video »
Talkshow :
Maandag 11 maart om 10:35

Zondagavond kon je bij SBS6 voor het eerst kijken naar De Oranjezondag. Deze talkshow wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks en elke week zit Rutger Castricum aan tafel. Na het succes van De Oranjezomer en De Oranjewinter kunnen de kijkcijfers bijna alleen maar tegenvallen, maar toch zijn de twee optimistisch. “We hebben Renze tegenover ons, die kunnen we wel hebben”, aldus Rutger. En Hélène vult aan dat anders volgende week Jack van Gelder aan tafel zit…

Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's