Omstreden fokker Eersel mag geen dieren meer houden: bekijk schrijnende beelden

Omstreden fokker Eersel mag geen dieren meer houden: bekijk schrijnende beelden

<em>Omstreden fokker</em> Eersel mag geen dieren meer houden: bekijk schrijnende beelden Een fokker uit Eersel (Brabant) mag na eerdere waarschuwingen en boetes geen dieren meer houden. Deze fokker krijgt een totaalverbod omdat er niet goed voor de dieren wordt gezorgd. Zo zat er bij controle een geit vast met hoorns in de tralies, worden te veel dieren in een hok gestopt en zijn de verblijven erg vies. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. PETA vindt dat dieren in draaimolens de uitbuiting van levende wezens verheerlijken: 'ABSURD!' Bekijk deze video » ZIEN: Freek Vonk ziet een reuzenslang in het water Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde: Gelatine zit in meer producten dan je denkt Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 11 maart om 15:30

Een fokker uit Eersel (Brabant) mag na eerdere waarschuwingen en boetes geen dieren meer houden. Deze fokker krijgt een totaalverbod omdat er niet goed voor de dieren wordt gezorgd. Zo zat er bij controle een geit vast met hoorns in de tralies, worden te veel dieren in een hok gestopt en zijn de verblijven erg vies.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's