Out of Office: Gemma liet 'burgerlijk leven' achter zich, heeft nu een vriendin

Out of Office: Gemma liet 'burgerlijk leven' achter zich, heeft nu een vriendin

<em>Out of Office</em>: Gemma liet 'burgerlijk leven' achter zich, heeft nu een vriendin In Out of Office vertelt Gemma meer over hoe zij het roer heeft omgegooid in haar leven. In het programma, waarin mensen met burn-outklachten op een boerderij vertoeven, vertelt Gemma hoe ze genoot van haar gezinsleven. Ze had een man en drie kinderen, twee auto’s en een hond. “Tot daar een einde aan kwam.” Inmiddels woont ze alleen op een vakantiepark en heeft ze een relatie met een dame. bekijk de beelden van Out of Office hieronder. Out of Office is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Out of Office terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Nieuw seizoen Boerderij van Dorst start met Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager (video) Bekijk deze video » Sterren op het doek met Johanna ter Steege: "Ik voelde me na de scheiding een loser" Bekijk deze video »
Maandag 11 maart om 15:55

In Out of Office vertelt Gemma meer over hoe zij het roer heeft omgegooid in haar leven. In het programma, waarin mensen met burn-outklachten op een boerderij vertoeven, vertelt Gemma hoe ze genoot van haar gezinsleven. Ze had een man en drie kinderen, twee auto’s en een hond. “Tot daar een einde aan kwam.” Inmiddels woont ze alleen op een vakantiepark en heeft ze een relatie met een dame.

bekijk de beelden van Out of Office hieronder.

Out of Office is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Out of Office terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's