Kijkcijfers maandag: verslaat Kopen Zonder Kijken Chateau Meiland VIPS?

Kijkcijfers maandag: verslaat Kopen Zonder Kijken Chateau Meiland VIPS?

Dinsdag 12 maart om 09:04

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is maandagavond met prachtige kijkcijfers begonnen, zo laat Tina Nijkamp vandaag weten: '1.081.000 kijkers en daarmee de winnaar om half negen.' De concurrentie was niet mals want de Meilandjes staan natuurlijk op datzelfde moment op SBS6 geprogrammeerd met Chateau Meiland VIPS. Hoe deden zij het gisteren? Zij wisten 826.00 belangstellenden aan zich te binden.

De Instagrampost van Tina en een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland VIPS van gisterenavond, zie je hieronder

Kijkcijfers maandag: verslaat <em>Kopen Zonder Kijken</em> Chateau Meiland VIPS? Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is maandagavond met prachtige kijkcijfers begonnen, zo laat Tina Nijkamp vandaag weten: '1.081.000 kijkers en daarmee de winnaar om half negen.' De concurrentie was niet mals want de Meilandjes staan natuurlijk op datzelfde moment op SBS6 geprogrammeerd met Chateau Meiland VIPS. Hoe deden zij het gisteren? Zij wisten 826.00 belangstellenden aan zich te binden. De Instagrampost van Tina en een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland VIPS van gisterenavond, zie je hieronder Bekijk ook Vandaag Inside: WAAR is Kate Middleton gebleven en wat is er aan de hand? Bekijk deze video » Dinsdag in Married at First Sight: drijft Gerben Erik tot waanzin? Bekijk deze video » Rick Evers: 'Koning Willem-Alexander kijkt Vandaag Inside en zou het liefst in publiek gaan zitten' Bekijk deze video »
TV :
Kijkcijfers maandag: verslaat Kopen Zonder Kijken Chateau Meiland VIPS?

Actuele video's

Meer actuele video's