Boze Wibi Soerjadi: "Politie en Justitie hebben zaak geseponeerd" (Shownieuws)

Boze Wibi Soerjadi: "Politie en Justitie hebben zaak geseponeerd" (Shownieuws)

Donderdag 14 maart om 11:24

In Shownieuws een boze Wibi Soerjadi omdat zijn bedreiger van vorig jaar zal niet worden vervolgd. De politie en Justitie hebben de zaak geseponeerd. Vanwege gebrek aan bewijs maar ook door een gebrek aan mankracht.

Hans Teeuwen - Femke Halsema rel
Dit laatste verbaasde Wibi en hij haalt de Hans Teeuwen - Femke Halsema rel aan die eindigde met een huiszoeking bij de cabaretier met maar liefst zes man sterk. Soerjadi meent dat hij in het vervolg dan maar het heft in eigen handen zal moeten nemen!

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

Boze <em>Wibi Soerjadi</em>: &quot;Politie en Justitie hebben zaak geseponeerd&quot; (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws een boze Wibi Soerjadi omdat zijn bedreiger van vorig jaar zal niet worden vervolgd. De politie en Justitie hebben de zaak geseponeerd. Vanwege gebrek aan bewijs maar ook door een gebrek aan mankracht. Hans Teeuwen - Femke Halsema relDit laatste verbaasde Wibi en hij haalt de Hans Teeuwen - Femke Halsema rel aan die eindigde met een huiszoeking bij de cabaretier met maar liefst zes man sterk. Soerjadi meent dat hij in het vervolg dan maar het heft in eigen handen zal moeten nemen! Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder Bekijk ook Hoe gaat Gover Meit (Stefano Keizers) 'Europapa' laten winnen op het Songfestival? Bekijk deze video » Volgende verhuizing in 2025 van de Meilandjes wordt niet gefilmd (Shownieuws) Bekijk deze video » Igmar Felicia stapte uit Jehova’s Getuigen: "Dan kom je in de wereld van Satan waar alles eigenlijk fout is" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's